Vianočná Viedeň

Destinácia: Rakúsko, Viedeň, Viedeň (Wien)
Kód zájazdu: 1208269
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu


Viedeň je krásna po celý rok, ale v čase adventu osobitne žiari a napĺňa duše návštevníkov pokojom i nostalgiou zároveň. Zanechajte na chvíľu predvianočný zhon a doprajte si jednodňovú prestávku, ktorú venujete viedenským predvianočným trhom.

1. deň

Odchod z Prešova v neskorých nočných hodinách. Po príchode do vyzdobenej Viedne Vás čaká prehliadka mesta so sprievodcom. Začnete návštevou najkrajších pamiatok: zámok Hofburg (exteriér), zimná rezidencia cisárskej rodiny Habsburgovcov, prejdete štvrťou múzeí, uvidíte Parlament, Votiv kirche, Štátnu operu, kde sa každoročne konajú operné bály, Univerzitu, katedrálny kostol s námestím sv.Štefana, ulicu Graben, Mauzóleum Habsburgovcov Kapuzinerkirche atď. Individuálne voľno. Pravú rozprávkovú vianočnú atmosféru zažijete na Christkindlmarkt,najväčších a najznámejších vianočných trhoch vo Viedni. Konajú sa každoročne na Radničnom námestí na hlavnej Okružnej triede medzi radnicou a divadlom Burgtheater. Čaro adventu v priestoroch radnice i pred ňou sa z diaľky hlási jasne osvetlenou “Anjelskou alejou” a zdobenými vstupnými bránami do parku medzi parlamentom a Viedenskou univerzitou. Pozoruhodne zdobené stromčeky a rozprávkové bytosti v parku pri Viedenskej radnici vás isto okúzlia. Nechajte sa zlákať na vianočný punč v rozmanitých variáciách, pečené gaštany, koláče, nádherné vianočné ozdoby, doplnky a hračky z dreva i keramiky alebo sa inšpirujte nápadmi na vianočné darčeky v niektorom z vyše 150 stánkov. Na každého dýchne čaro Vianoc, ktoré doplní bohatý program pre dospelých aj deti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko.

2. deň
Príchod v skorých ranných hodinách.

Možnosť aj 1x ubytovanie v Bratislave (cena na vyžiadanie). CK Ezotour si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 35 účastníkov.

Viedeň

Generované systémom ProfiTour