HVD Clubhotel Miramar

Destinácia: Bulharsko, Obzor
Kód zájazdu: 1303993
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

HVD Clubhotel Miramar

TV chladnička,minibar biliard futbal volejbal wellness, spa stolný tenis tenis splash park detské ihrisko tobogan, šmýkačka detský bazén plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Moderný hotelový rezort s kvalitnými službami, ktorý sa nachádza priamo pri pláži, v tichej časti pekného letoviska. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi a aj pre náročnejších klientov.

Poloha:
Hotelový rezort sa nachádza priamo pri peknej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora, v tichej časti letoviska Obzor. Centrum letoviska s väčšími možnosťami nákupov a zábavy je vzdialené cca 2 km (no najbližšie obchody či bary nájdete už v okolí hotela). Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.

Vybavenie:
Vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi v spoločných priestoroch, vonkajší bazénový komplex s detskou časťou so šmykľavkami, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou, 3 a la carte reštaurácie, snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, bar salon, detské ihrisko, futbal, plážový volejbal, tenisový kurt, fitness, stolný tenis, biliard, medzinárodný animačný tím, spa a wellness (za poplatok)

Ubytovanie:
HVD Club Hotel Miramar ponúka: 465 dvojlôžkových izieb (možnosť 1 - 2 prísteliek formou pohovky) a 35 suít (možnosť 1 - 2 prísteliek formou pohovky). Všetky typy izieb sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, minibarom, trezorom (za poplatok) a balkónom.

Stravovanie:
 All inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
Hotelový komplex je situovaný priamo na peknej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.

Generované systémom ProfiTour